top of page
RESPONSIEF
MOBIEL-VRIENDELIJK
SEO+
Boka creëert websites die je helpen om je doelen te bereiken, of dat nu is om meer leads te genereren, meer omzet te genereren of meer bekendheid te genereren. Onze websites zijn zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk, en ze zijn volledig aan jouw behoeften aangepast.
webdesign start

1

Ontwerp Bespreking

We beginnen met een gesprek om je wensen en doelstellingen voor je website te begrijpen. We verzamelen informatie over je doelgroep, de concurrentie en je bedrijfsdoelstellingen.

Webdesign

2

Wireframing

Vervolgens maken we een schematisch ontwerp dat de structuur en het lay-out van de website weergeeft. Dit helpt ons om je wensen te visualiseren en eventuele problemen te identificeren.

Website ontwerp

3

Ontwerp uitvoering

Na het wireframe begint de ontwerper met het maken van het definitieve ontwerp van de website. Het ontwerp moet de behoeften van je doelgroep weerspiegelen en er aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk uitzien.

Website optimalisatie

4

Implementatie

Wanneer het ontwerp klaar is, gaan we aan de slag met de inhoud van de website. Dit omvat het schrijven van teksten, het maken van afbeeldingen en het toevoegen van andere media.

Mobiel vriendelijke websites

5

Testen & Lancering

  • We implementeren het ontwerp van de website op ons eigen platform.

  • We testen de website op bugs en fouten.

  • We optimaliseren de website voor zoekmachines.

  • We lanceren de website.

Responsief webdesign

Geïnteresseerd  in eerder werk van Bokaa?

Knop naar het webdesign portfolio
Logo Boka automation

Wilt u weten of onze expertise ook voor u tot succes kan leiden? Bekijk dan onze portfolio.

PORTFOLIO

Onze expertise en uw ambities: samenwerken aan succes!

Michael, een gedreven ondernemer, worstelde met zijn bedrijf dat online slecht vindbaar was en een verouderde website had. Deze uitdagingen belemmerden zijn online zichtbaarheid. Gelukkig biedt Bokaa de ideale oplossing.

 

Bokaa creëert websites die je helpen om je doelen te bereiken, of dat nu is om meer leads te genereren, meer omzet te genereren of meer bekendheid te genereren. Onze websites zijn zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk, en ze zijn volledig aan jouw behoeften aangepast.

Webdesign

bottom of page