top of page

Reputatie    

Reputatie    

Reputatie    

Reputatie    

Boka's reputatiebeheer helpt u waardevolle beoordelingen verzamelen welke resulteren in positieve klantbeoordelingen. Zo kunt u uw reputatie verbeteren en uw bedrijf laten groeien zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Reputatie    

Sarah, een succesvolle ondernemer, ontdekte dat haar bedrijf online niet dezelfde positieve indruk maakte als offline. Enkele negatieve beoordelingen hebben haar online reputatie aangetast. Gelukkig biedt Bokaa de perfecte oplossing.

 

Door middel van Bokaa's expertise werden positieve klantbeoordelingen verzameld, steeg haar bedrijf in de Google-ranglijsten en verbeterde haar online reputatie aanzienlijk.

 

Dit resulteerde in een toename van vertrouwen bij potentiële klanten, een stijging in websitebezoekers, in stijging in online reserveringen en uiteindelijk meer omzet!

beheer

1

Tijdsbesparing en efficiëntie

Bespaar waardevolle tijd en optimaliseer je bedrijf met Bokaa’s reputatiebeheer. Laat je volledig ontzorgen terwijl we het proces van het verzamelen en beheren van positieve klantbeoordelingen voor jou stroomlijnen. Concentreer je op wat echt belangrijk is, en laat onze automatisering zijn werk doen!

Online reputatie beheer

2

Verbeterde betrokkenheid

In de tweede stap wordt de betrokkenheid met je klantenkring versterkt. Door het automatisch verzenden van reviewverzoeken, wordt het gemakkelijker om in contact te blijven met je klanten. Dit resulteert in een verhoogde mate van communicatie en interactie, waardoor klanten zich meer gewaardeerd voelen en eerder geneigd zijn om hun ervaringen te delen.

Positieve klantbeoordelingen

3

Positieve online reputatie

In de derde fase van dit proces komt de waarde van een sterke online reputatie tot zijn recht. Onze automatisering ondersteunt je bij het beheren, sorteren en publiceren van de reviews. Je hoeft hier niks voor te doen!

 

We versterken je online aanwezigheid door te helpen bij het snel identificeren en reageren op negatieve feedback, terwijl positieve beoordelingen je bedrijf in een positief daglicht stellen.               

 

Dit versterkt het vertrouwen van potentiële klanten in je bedrijf en draagt bij aan een goede online reputatie.

Positieve online aanwezigheid
Start software

4

Zakelijke groei

 De laatste stap toont het meest tastbare voordeel: zakelijke groei. Een sterke online reputatie en positieve beoordelingen trekken meer klanten aan. Klanten vertrouwen bedrijven met goede recensies en zijn eerder geneigd om afspraken te maken en producten of diensten af te nemen.

 

Dit leidt tot een toename van afspraken en verkopen, en uiteindelijk resulteert dit in een aanzienlijke stijging van de omzet en het succes van jouw onderneming.

software CTA
Klanttevredenheid

Lancering 1 januari 2024

365d

24h

60m

60s

Pre order reputatie beheer
Logo Boka automation

PRE ORDER

Grijp nu je kans want de eerste maand is helemaal gratis! Mis deze kans niet en meld je aan om jou gratis maand te claimen.

bottom of page