top of page
landingspage duurzaamheid

Green 
initiatives

Bokaa is een digitaal bedrijf dat zich ook bezighoudt met onze planeet. Ben je benieuwd hoe wij dit doen?
klik hieronder!

Duurzaamheid

1

Papierloze operaties

Bokaa is toegewijd aan duurzaamheid. We verminderen onze impact op het milieu door papierloze operaties te implementeren.

Dit betekent dat we digitale documenten, e-mail en cloud-opslag gebruiken in plaats van papier. Hierdoor verminderen we papierverspilling, CO2-uitstoot, kosten en verbeteren we productiviteit en efficiëntie.

Papierloze operaties zijn een duurzame keuze die Boka en het milieu ten goede komt.

We implementeren papierloze operaties om onze impact op het milieu te verminderen. Voordelen van papierloze operaties zijn onder andere:

  • Minder papierverspilling

  • Minder CO2-uitstoot

  • Minder kosten

  • Verbeterde productiviteit en efficiëntie

Duurzaamheid

Trees for All

Bomen zijn essentieel voor een gezonde aarde. Ze helpen om de luchtkwaliteit te verbeteren, de biodiversiteit te vergroten en halen CO2 uit de lucht.

Trees for All is een organisatie die zich inzet voor het planten van bomen in Nederland en het buitenland. De organisatie plant bomen in gebieden waar ze het hardst nodig zijn, zoals in kwetsbare natuurgebieden en in gebieden waar mensen afhankelijk zijn van bomen voor hun levensonderhoud.

Wij zijn geraakt door de missie van Trees for All. Daarom hebben we besloten om de organisatie te steunen door aan iedere nieuwe klant een boom cadeau te doen.

Met dit initiatief hopen we onze klanten te inspireren om zelf ook iets te doen voor het milieu, en bij te dragen aan een duurzamere / groenere toekomst!

2

Trees for All

What they already have achieved?

Wil jij ook iets doen voor een betere toekomst? Steun Trees for All!

Tekengebied 4.png

9,6
miljoen

Meer dan 9,6 miljoen bomen geplant binnen Nederland en over de rest van de wereld.

3

Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen

Wij zijn Bokaa en wij zetten ons in voor een duurzamere toekomst. Daarom zijn wij trots om aan te kondigen dat wij zakelijk partner zijn geworden van Platform Duurzaam Ondernemen.

Platform Duurzaam Ondernemen is een platform dat zich richt op het ondersteunen van ondernemers bij het verduurzamen van hun bedrijf. Het platform biedt een breed scala aan informatie, tools en diensten om ondernemers te helpen bij het nemen van duurzamere keuzes.

Als zakelijk partner van Platform Duurzaam Ondernemen willen wij onze expertise en ervaring inzetten om ondernemers te inspireren en te helpen bij het verduurzamen van hun bedrijf.

 

Wil jij ook meer weten over hoe wij duurzaam ondernemen?


Bezoek de website van Duurzaam ondernemen!

bottom of page